Om oss

Hei og velkommen til TusenFryd sin blogg!

Vi er Norges største fornøyelsespark og åpnet i 1988.

Reklamer

3 Responses to Om oss

 1. Elin says:

  Hei!
  Jeg har bestilt billettene mine på nettet og får rabatt på billettene mine, fordi jeg er medlem av NAF. Trenger jeg å ta med medlemskortet/bevis for det på den dagen?

 2. Lillian says:

  Hei,

  Jeg var på Tusenfryd mandag den 15. juli, med min samboer og hans sønn på 6. Når jeg var liten så dro vi på Tusenfryd så og si hvert år.
  Men jeg må si at jeg ble ganske så skuffet når vi kom på Tusenfryd iår.

  Jeg jobber selv som Prosjektleder med kulturarrangementer, festivaler og forskjellige events.
  Og da ønsker jeg alltid tilbakemelding fra publikum på godt og vondt sånn at man alltid kan forbedre seg og sitt produkt. Tusenfryd har så utrolig mye ubrukt potensiale og jeg følte en stor trang til å sende over en mail.
  La også merke til at veldig mange har med seg kjølebagger fulle av mat, hvis Tusenfryd hadde hatt bedre tilbud og ikke blodpriser, så hadde kanskje flere også spist på Tusenfryd.
  – Mat: Dyrt i forhold til hva dere leverer, dårlig tilbud, lav kvalitet og kjedelig utforming av restauranter m.m
  Tips: Som en familiepark så burde man ha et tilbud for alle prisklasser.
  Eget grillområde f.eks i tilknyttning til Badefryd. Hvor man kan ha masse griller og benker hvor familier kan ha med egen grillmat. Leste på nettet at dere ikke tilbyr grilling pga. sikkerhet, den grunnen syns jeg er ganske tynn, i og med at de får til dette i så og si de fleste familieparker i skandinavia og resten av verden. Da må man heller tenke ut en løsning i forhold til sikkerheten hvis det virkelig er det som er grunnen. grillområdet er ganske vesentlig i en familiepark.
  – Kvalitet: Få opp kvaliteten på mattilbudene, dropp halvfabrikat og fokuser heller på kortreis mat (Da tar Tusenfryd et miljøstandpunkt og henger med i tiden.) halvfabrikat er uansett ganske kostbart.
  – Flere spennende matkonsepter: Eks. restauranter med mat fra hele verden under samme tak hvor man har sitteplasser i midten, og familer har da mulighet til å velge noe for en hver smak på et og samme sted. Eks: asiatisk, latino cajun, italiensk, fastfood m.m. – rimelig og bra autentisk mat med spennende smaker. (det er bare tull å tilpasse maten for nordmenn, vi er nå kommet til 2013, hvor vi er vandt til forskjellige smaker og krydder.) Tips til navn: Den frydfulle verden 😉
  Lunsjhjørne: Et sted du kan droppe innom å kjøpe salater, ferske påsmurte baguetter med forskjellige typer pålegg, samt juicer og smoothies til en ok pris.
  Få til noen ordentlige Pizza og Burgersjapper som ikke er halvfabrikat, eks tilby standard pizza og burger men også med mulighet til å kjøpe noen spennende og smakefulle menyer. Eks: burger med blåmuggeost serveres med båtpoteter og aioli. Selg hel pizza til max 200 kr. Overkommelig, men dere selger heeelt sikkert mer om prisen hadde hvert på det nivået, for det er fortsatt ikke billig i forhold til Oslo sentrum.
  Så kan man heller få inn Burger King og McDonalds for de som ønsker det.
  Norsk mat: det kommer jo en del turister til Tusenfryd, burde man ikke vise frem hva Norge har å by på? Eks: Sjømat restaurant med skikkelig kvalitet, hvor du kan bestille ferske krabber, eller blåskjell suppe med hvitvin – dette kan være et tilbud for de som ønsker et bedre måltid og er villige til å betale for det.
  Barbeque sted: Et sted hvor man kan kjøpe grilltallerken, spareribs, kylling, maiskolber, potetsalat m.m hvor man kan ha enkle grillretter til de mer avanserte rettene til en ok pris.
  Fruktstands: Ha noen fruktstands stående rundt i parken, hvor man kan kjøpe fersk oppkuttet frukt og smoothies – viktig å ha noen sunne alternativer. Og ikke for kostbart!
  Vegetartilbud: Få opp et skikkelig vegetarkonsept med kvalitetsmat. fra kalde retter til varmeretter – folk blir mer og mer opptatt av kosthold, miljø og dyrevern – en familepark skal ikke ekskludere men inkludere alle typer familier, derfor må man også ha tilbud for alle.
  Og ærlig talt 30,- kr for en brus du selv kjøper i en brusautomat – det er jo bare tull, senk prisene!
  har sett mange tilbakemelding ang. Tusenfryd på nettet, og det var veldig mye fokus på dyre priser og dårlige mattilbud. Og mange skrev rett og slett at de dropper Tusenfryd pga. dette. og at stedet har tapt seg.
  Skjønner at dere har masse utgifter i tilknyttning til virksomheten, men tror nok ikke blodpriser på mat er den rette løsningen – dere er avhengig av at gjestene er fornøyde, og at de kommer tilbake. Tror at flere kjøper mat hvis prisene hadde gått ned.
  Inngansprisen er helt OK, og jeg syns det er bra at det er en pris for inngangen og at du da kan kjøre det du vil!
  Jeg har troen på Tusenfryd, men det må gjøres noen endringer i forhold til maten, det nytter ikke å bruke 45 millioner på ny attraksjon hvis fler og fler skipper Tusenfryd. Opprustning av matsteder er nok det folk tenker mer på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: