Nå kan du låne GoPro-kamera på TusenFryd – helt gratis!

Nils Brekke Svensson

Skrevet av Nils Brekke Svensson

Jeg må si at jeg er ganske stolt av en helt spesiell service som vi kan tilby våre gjester denne sesongen. Vi har nemlig inngått et unikt samarbeid med den norske distributøren av det ”verdensberømte” videokameraet GoPro, og derfor kan vi i år låne ut GoPro-kameraer til våre gjester helt gratis.

familiefryd

#familiefryd

 

Vi har mange kameraer til utlån, og låner dem ut gratis etter førstemann-til-mølla-prinsippet. For å få låne kamera, må du være over 18 år og legge igjen en eller annen form for pant, f.eks. førerkort, bankkort eller depositum som du vil få tilbake når du leverer kameraet inn igjen. Kameraene lånes ut fra Gjesteservice som ligger ved like ved inngangen til parken.

På grunn av sikkerheten, er det viktig med strenge regler for bruk av kamera i attraksjonene. Når du låner kamera, får du derfor med en informasjon om regler, oversikt over hvilke attraksjoner du kan filme i og hvordan du fester og bruker GoPro-kameraet i de forskjellige attraksjonene. Håper du leser den nøye!

Nytt av året er også at vi har opprettet flere WiFi-soner i parken. Det betyr at det er lettere å dele bilder eller videoer av dine TusenFryd-opplevelser mens du er på besøk. Det er to WiFi-soner i parken, en oppe ved SpaceShot og en nede ved Radiobilene.

Og så minner jeg bare om at det også kan være ganske lurt å dele dine opplevelser på familiefryd.tusenfryd.no, eller tagger dem med #familiefryd og legger dem ut på Instagram eller YouTube. For da kan du nemlig vinne et GoPro-kamera til over 4.000 kroner!

God fornøyelse og lykke til!

Hilsen Nils 🙂

PS! Familien Tallaksrud har allerede lånt GoPro-kamera i Tusenfryd, og laget sin egen familievideo fra besøket. Se den morsomme videoen her:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: