På tide å planlegge ferien?

Nils Brekke Svensson

Skrevet av Nils Brekke Svensson

Midt oppe i alle forberedelser av sesongen 2015, har det kommet til den tiden at ferien skal planlegges. Sånn er det vel for de fleste tenker jeg. 🙂

For min egen del blir det både Norges- og Danmarksferie. Så da må jeg og familien selvfølgelig få med oss våre «søsterparker» Bø Sommarland og Bonbonland på turen. Som sesongkortinnehavere på TusenFryd har vi jo gratis inngang i begge parker, samt 18 andre parker i Europa. Noe vi selvfølgelig benytter oss av og sparer penger på. En oversikt over alle parkene finner du her.

Ellers har vi har også mange flotte tilbud på Parkferie.no hvor du kan enkelt bestille tur til TusenFryd eller Bø Sommarland. Inkludert i prisen er enten en eller to dager i en av parkene, og overnatting hos en av våre samarbeidspartnere. En billig, enkel og grei måte å bestille årets parkferie. Her blir nye tilbud lagt ut fortløpende. Så det er bare å følge med på Parkferie.no.

Skal du feriere i nærheten av TusenFryd eller Bø Sommarland er Visit Oslo, Visit Follo og Visit Telemark steder du vil finne mye nyttig informasjon.

2 parker i Norge for prisen av 1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: