Hva har du alltid lurt på når du er på TusenFryd?

Nils Brekke Svensson

Skrevet av Nils Brekke Svensson

Da er vi allerede åtte uker inne i det nye året, og planleggingen av sesongen 2014 er godt i gang. For min del betyr det at alle trykksaker, plakater og aktiviteter på Internett skal være ferdig laget eller i såfall på planleggingsstadiet.

Januar og første del av februar har virkelig stått i rekruktteringens navn her på TusenFryd, og for min del har dette vært første gang jeg har opplevd dette. Noe jeg må si har vært en inspirerende opplevelse. Det er virkelig mye flott ungdom der ute. Jeg er veldig sikker på at når denne prosessen er over så har vi fått ansatt utrolig mange dyktige medarbeidere her på TusenFryd.

Rekrutteringsprosessen får virkelig fram dugnadsånden her på TusenFryd, på en helt annen måte enn jeg har opplevd i noen annen bedrift jeg har jobbet i. Her er det ingen som sier nei til å ta et tak, samme hvilken formell tittel man egentlig har. Det er noe som jeg er overbevist om at dette bidrar mye til det fantastiske miljøet vi ansatte har her på jobb.

Et nytt år betyr jo ikke bare at vi trenger sesongansatte. Men i år skal vi også ansette en ny  driftsjef for «Food & Beverage». Dette er en unik, morsom og utfordrende jobb for den rette personen. Så vil du vite mer om stillingen så se hele annonsen her.

Nå i vinterferien når det har vært litt stillere her har jeg prøvd å bruke tiden til planlegging av bloggens innhold fremover. Jeg har brukt en del timer på å gå igjennom gamle arkiver for å finne fram til gamle go’saker både for bloggen og for Facebook. Men det viktigste er jo egentlig hva du kunne tenke deg å lese om når det gjelder  «alle ting TusenFryd»? Hva har du alltid lurt på når du er på TusenFryd? Kom med forslag så skal jeg gjøre så godt jeg kan for få den rette personene til å skrive blogginnlegg her.

Over og ut fra TusenFryd for denne gang. Jeg ser fram til mange morsomme spørsmål og innspill.

😀 Nils

TusenFryd fra luften

TusenFryd fra luften en deilig sommerdag. Sånn vi drømmer om i februar …

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: