Høsten kommer til TusenFryd

Nils Brekke Svensson

Skrevet av Nils Brekke Svensson

Selv om det fremdeles føles som sommer midt på dagen fremdeles er det vel bare å innse at høsten snart er her, og at en fantastisk sesong snart er på hell her på TusenFryd.

Men vi har fremdeles noen helger og hele høstferien (28. september – 6. oktober) igjen før vi lukker dørene for 2013. I helgene t.o.m. 6. oktober har vi åpent kl 10.30-18.00. Og i høstferiedagene 30. september – 4. oktober har vi åpent mellom kl 11.00-17.00.

Vi har har også høstferietilbud til til SFO og barnehager, hvor alle SFO-grupper og barnehager tilbys inngang for kr 170 pr. pers. 1 leder pr. 5 barn kommer inn gratis.

21.-22. september har vi Besteforeldrehelg på TusenFryd hvor vi sesongkortholdere kan ta med seg sine besteforeldre gratis i parken (2 pr. sesongkort). Så vi håper å se virkelig mange besteforeldre i parken den helgen.

Parkferie.no har også glimrende høstilbud på overnattingspakker til TusenFryd.  Vi trekker også et gavekort på 2 voksne og 3 barn til Inspiria  blant de som har kjøpt overnattingspakke før 26. september.

Så det er ingen grunn til å ikke ta seg en høsttur til TusenFryd. Velkommen til TusenFryd!

tusenfryd-høst

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: