Thors Hammer har åpnet

Nils Brekke Svensson

Skrevet av Nils Brekke Svensson

Her på TusenFryd gleder vi oss veldig over å ha fått åpnet Thors Hammer. Åpningsdagen var en flott dag selv om vi fikk litt regn.

Selve åpningen hadde vært så heldige å få Alex Rosén til å stå for. Og han virket ikke så lite begeistret for attraksjonen. Og både publikum og vi fikk drøssevis av anekdoter fra hans kunnskap om norrøn mytologi.

Eirik Søfteland underholdt også med en liten minikonsert før selve åpningen. Og det virket som publikum virkelig koste seg. Var ikke de som var der fans fra før så er det godt mulig han har fått seg noen nye.

Før Thors Hammer åpnet var allerede køen blitt lang foran inngangen. Og de som sto i kø virket svært så ivrige på å komme inn. Så ivrige at vi måtte legge om selve måten Alex skulle åpne attraksjonen på, så ingen skulle få en ubehagelig opplevelse når vi åpnet.

Alex tok så scenen iført vikingkostyme og med en stor vikingøks. Han vet hvordan han skal skape stemning. Hans fortellinger om Thor, Loke og andre karakterer fra nørron mytologi fikk de fleste til å le. Selve åpningen ble gjennomført ved at Alex slo på en stor gong og «beordret» attraksjonen for åpnet.

Ennå en fin dag her på TusenFryd.

Se bilder og finn annen informasjon om Thors Hammer her: www.thorshammer.no

Alex Rosen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: