En dag hos Diplom-Is

Skrevet av Lene Larssen

Skrevet av Lene Larssen

Endelig kom dagen som jeg har gledet meg til i flere uker! En liten gjeng av lederne på Catering skulle tilbringe dagen i Rakkestad. På programmet stod kurs hos Diplom-Is.

Da vi fant denne kjenningen visste vi at vi var på riktig spor! Her er Rebecca, Kristoffer, meg og Simen.

Da vi fant denne kjenningen visste vi at vi var på riktig spor! Her er Rebecca, Kristoffer, meg og Simen.

De fleste starter ikke dagen med å spise is, så dette falt i smak hos guttene ☺

De fleste starter ikke dagen med å spise is, så dette falt i smak hos guttene ☺

Her er vi på tur gjennom en stor fryser: -30 ºC og is overalt!

Her er vi på tur gjennom en stor fryser: -30 ºC og is overalt!

Kristoffer og Lars har nettopp vasket og montert en maskin.

Kristoffer og Lars har nettopp vasket og montert en maskin.

Jeg er i dyp konsentrasjon i forsøket om å tappe den perfekte softis!

Jeg er i dyp konsentrasjon i forsøket om å tappe den perfekte softis!

Etter hvert fikk vi testet ut litt kuleis

Etter hvert fikk vi testet ut litt kuleis

I løpet av dagen fikk vi lære masse nyttig til sesongen, i tillegg til å kose oss med isen. Med andre ord må dette være den beste typen kurs vi kan få! Takk til den flotte gjengen på Diplom-Is, vi gleder oss allerede til opplæringen i park ☺

Med masse is i magen ønsker jeg dere en kjempefin påske!
Hilsen Lene

Jeg digger den nye isen pæresplit - den er et must å prøve!

Jeg digger den nye isen pæresplit – den er et must å prøve!

Legg igjen en kommentar