Bak kulissene på TusenFryd

Forrige uke nevnte jeg noen tingene som foregår før parken åpner, men du lurer kanskje litt på hva vi egentlig gjør? Dette har så langt vært en hektisk uke, og jeg tenkte jeg skulle fortelle om litt av hva jeg har holdt på med.

Hvitt på TusenFryd! Dette er kanskje ikke synet de fleste forbinder med hovedinngangen?

Hvitt på TusenFryd! Dette er kanskje ikke synet de fleste forbinder med hovedinngangen?

På grunn av årets omorganisering på Catering, har vi også gjort litt om på noen stillinger. Derfor startet uken med et aldri så lite møte! Lars og jeg har jobbet sammen i fire år, og nå går han inn i ny stilling som koordinator. Det betyr at han skal være min nærmeste leder og sparringspartner gjennom sesongen. Da denne stillingen er ny i lederteamet var det én viktig ting vi måtte avklare: hva skal han gjøre? Vi gikk overulike ansvarsområder og arbeidsoppgaver, for å finne ut hvordan vi kan samarbeide best mulig – og jeg gleder meg masse til å se han i nye utfordringer!

På tirsdag var jeg med på rekrutteringskveld. Vi har holdt på i noen uker og kaller inn rundt 100 kandidater hver tirsdag og torsdag. Denne gangen fikk jeg gleden av å være coach, som innebærer å ha med en ny leder på intervjuene. Noen av avdelingene begynner å fylles opp, men vi har fortsatt ledige plasser. Totalt ligger avdelingene godt an og vi har ansatt over 300 nye!

Neste uke skal jeg ha planleggingskveld med lederne på de ulike restaurantene. Da fårdere vite litt mer om hva vi planlegger for sesongen!

TusenFryd-Rune

Her ser du Rune: han gjør klart for kvelden ved å sortere søknader og kandidatenes mapper.

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om noe spesielt? Legg gjerne igjen en melding i kommentarfeltet!
Hilsen Lene
Reklamer

2 Responses to Bak kulissene på TusenFryd

 1. Loka says:

  Hei!! Hur mange fler ansatte ska ni ta emot? Finns det en fortsatt god sjanse att få en stilling på neste intervju? Takk på forhand!

  • Åslaug Haakaas Walsøe says:

   Hei!

   Vi har fremdeles ledige stillinger, men nå begynenr vi også å ha venteliste på avdelingene etterhvert som de blir fullbesatte. det er jo noen som velger å takke nei til jobbtilbudet og da sender vi kontrakter til de som står på venteliste. Sjansen er fremdeles tilstedet for å få jobb, men noe mindre enn i januar.

   Hilsen Personalkoordinator Åslaug

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: