Ny sesong – Nye muligheter

Skrevet av Lene Larssen

Skrevet av Lene Larssen

Fra januar til april går tiden som regel veldig fort. I tillegg til rekruttering er det en rekke ting som skal planlegges, ledertrening, opplæring av nye medarbeidere og ikke minst: klargjøring av parken! Det er altså mye som skal skje før parken åpner, og før vi vet ordet av det kommer åpningshelgen!

En av tingene som er spennende med sesongåpen park, er at vi mellom sesongene kan gjøre store endringer. På Catering har vi i år valgt å omorganisere avdelingene, og jeg tenkte jeg kunne gi deg et lite innblikk i hvordan den nye organiseringen er.

Spiseriene er en ny avdeling som består av fire store steder: Vertshuset, Sulten & Tørst, Saloonen og et produksjonskjøkken. Vertshuset og Saloonen har buffet med stort og varierende utvalg, Sulten & Tørst lager alt fra pølser og kebab, til alle slags iskremer, og produksjonskjøkkenet lager ferske baguetter, wraps og salater til hele parken hver dag.

Kioskvarer på TusenFryd

Kioskland består av alle småkiosker du finner i parken. Dette er delt inn i Sukkerland og Bakeland. Sukkerland er alle steder man kan kjøpe slush, sukkerspinn, popcorn og annet søtt eller salt. Bakeland er alle kioskene der man finner blant annet softis, boller og belgiske vafler. Kioskland har steder fordelt utover hele parken og er en spennende avdeling der det skjer masse!

Restaurant består av de tre burgerstedene Rockburger, Splashburger og Spidergrillen, i tillegg til Fryds Pizza! På burgerstedene kan man finne et bredt utvalg av ulike burgere og på Fryds Pizza lager vi verdens beste pizza (spør du meg)!

I tillegg har vi en avdeling som består av Lager, Kantina og Event! Lager er ansvarlig for å kjøre ut varer til parken hver dag. De kjører ut alt fra mat og drikkevarer, til gevinster på Spill og ting til butikkene. Kantina har vi under Isslottet, hvor alle ansatte tilbringer lunsjpausene sine, og Event er ansvarlig for alle arrangementer som skjer utenom ordinær åpningstid som firmafester, bedriftsdager og Russens Dag!

Nå om dagen planlegger vi sesongen nøye. Det innebærer å sette mål for hva vi ønsker å oppnå og ikke minst finne ut hvordan vi skal klare dette. Slike prosesser er utrolig lærerike og å delta på slikt gjør det veldig motiverende å jobbe. I tillegg kommer det noen nyheter på Catering, så det blir kjempespennende!

Lara er en hund etter TusenFryd

På gårsdagens møte klarte Lara å snike seg med! Er hun ikke søt?

Hilsen Lene

Reklamer

2 Responses to Ny sesong – Nye muligheter

  1. Høres veldig flott ut:) men hva med oss som har gluten ??-står ingen ting om det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: