Rekrutteringsdag! Sommerjobb på TusenFryd.

Ja, da er vi i gang med bloggen vår! Det skjer litt av hvert på TusenFryd om dagen, men jeg tenker å starte med forrige kvelden, da jeg satt som rekrutteringsvert under intervjuene. For å si litt om bakgrunnen: TusenFryd har omtrent 750 sesongmedarbeidere. Av 750 medarbeidere, er det om lag halvparten som fortsetter fra en sesong til neste. I slutten av desember begynte det å tikke inn søknader. Det er stor pågang, og rift om stillingene vi utlyser.

Til nå har vi hatt tre intervjukvelder. Av de 210 som ble innkalt til intervju, har 128 fått tilbud om sommerjobb på TusenFryd.  Denne kvelden er den fjerde.

Intervju på TusenFryd

På gruppeintervju er det mange oppgaver som skal løses. Her bygges det lego i fellesskap!

Det er en stund siden jeg har sittet som rekrutteringsvert, så nå gleder jeg meg veldig! Allerede før jeg har rigget til stoler i venteområdet (resepsjonsområdet), dukker det opp to håpefulle gutter; Kristian og Abunoor. Litt kalde etter å ha gått opp bakken fra bussen. Mens guttene tiner, tar jeg en rask status på kontorene som skal brukes til intervju. Alle seks kontorene med intervjuere er klare for å ta imot spente ungdommer som skal på sitt første jobbintervju. I kveld er det kalt inn 68 personer. Avslutningsvis går jeg inn på «lille møterom», for å sjekke at alt av uniformer er hengt opp. Får man tilbud om jobb, så er siste stoppested for kvelden «Uniformsrommet». Der prøver man alle plaggene man skal trenger for sesongen, for å finne størrelsen. – Dette gjør prosessen langt kjappere når uniformene skal deles ut nærmere åpning.

Stadig vekk knirker det i inngangsdøren. Inn kommer jenter og gutter, og en eller annen kald foreldre som ønsker seg en kopp kaffe eller lån av toalettet. «Ble litt kaldt å vente i bilen», sier en av fedrene. De andre samtykker, og praten går. Felles for dem er at de er enormt spente på hva poden presterer når hun/han går av sted med en av intervjuerne. Det ligger en fantastisk spenning i luften. Noen lar skravla gå, andre holder seg stille.

Prosessen under intervjuene er enkel. Vi deler alle som har kommet, i to grupper, med en gruppeleder i hver gruppe. En gruppe holder til på kjøkkenet, en på «Store møterom». Gruppene får diverse oppgaver. Etter hvert blir de hentet inn til intervju, en etter en. De andre i gruppen er utrolig støttende, og sier «Lykke til!», til den spente personen som blir med en av de flinke intervjuerne våre. At samhold allerede starter her, er det ingen tvil om.

Kvelden går fort, fem timer flyr av gårde. Mange smilende ansikter som forlater administrasjonsbygget, de fleste med et jobbtilbud i hånden. Det er dessverre noen som ikke får tilbud om sommerjobb. Jeg håper disse tar med seg erfaringen, og søker igjen neste sesong.

Klokken er neste 22.45, og sistemann går ut av døren. Det er Petter, 16 år. Han har akkurat fått tilbud om jobb på «Sukkerland». Jeg sier «Haaaaadet», og Petter svarer: «Hadet, a! Gleder meg til sommer’n!»

Åh, nå er det ikke lenge igjen!!!!

Fler enn meg som gleder seg til at parken åpner for sesongen?? Og du forresten, har du lyst til å søke jobb hos oss du også? Les mer og søk her!

Terese 🙂

Reklamer

13 Responses to Rekrutteringsdag! Sommerjobb på TusenFryd.

 1. Gleder meg veldig til parken åpner for sesongen. Dette blir mitt fjerde år på attraksjoner og fler blir det! 🙂

 2. HennyAnne says:

  Jeg er helt enig, 3 året mitt og gleder meg masse til en spennede og ny sesong! Og ikke minst til å se kjente og kjære kollegaer 🙂

 3. Christian Mathisen says:

  Håper virkelig jeg får tilbud om å jobbe på tusenfryd, virker som det er veldig bra arbeidsmiljø 😀

 4. Christian Mathisen says:

  Supert! har takket ja til tilbudet jeg fikk! gleder meg til å begynne!

 5. HennyAnne says:

  Me like ! 😀 Da sees vi nok, jobber storkiosk 😀

 6. Christian Mathisen says:

  Tøft! 😀 Add meg på face «christian Mathisen» 😀

 7. Tilbaketråkk: Møt avdelingene på TusenFryd: Billett og Gjesteservice « TusenFryd-bloggen

 8. Jonas says:

  Hei jeg skal på intervju snart og jeg lurer på hva som er viktig . Er karakterkortet viktig, ser de nøye på det, skal de ha det inn og hva bryr de seg mest om liksom ! Takk for alle svar ❤

  • tusenfrydas says:

   Hei Jonas!

   Det viktigste for oss er at vi blir kjent med deg! Karakterne dine i fag er vi ikke nøye på, men vi vil veldig gjerne se på det du har i fravær; både timer og dager samt karakterene din i orden og oppførsel. Når du tar med karakterkort eller attester er det fint om du tar med en kopi som vi kan ta vare på.

   Lykke til! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: