Velkommen til vår blogg!

TusenFryd er Norges største fornøyelsespark, beliggende kun 20 min. utenfor Oslo. TusenFryd kan tilby over 31 attraksjoner for store og små barn.

Vi har opprettet en egen blogg for å kunne ha nok en kanal å kommunisere ut til gjester og interesserte.  Har vil vi med jevne mellomrom fortelle om hva som skjer og gi oppsummering over arrangementer vi har hatt.

Til tross for at sommeren er på hell er det fortsatt mange åpningsdager igjen. Har du planer om å besøke TusenFryd til neste år kan du jo for eksempel vurdere å kjøpe sesongkort i år. Sesongkort til TusenFryd for 2012 selges nå i parken og det er gyldig også resten av denne sesongen. Husk også at sesongkort i TusenFryd gir fri inngang i Bø Sommarland og 9 andre europeiske fornøyelsesparker.

Reklamer

2 Responses to Velkommen til vår blogg!

 1. Marit Stray says:

  I dag, søndag 25. september, var Synnøve og farmor på Tusenfryd. Synnøve hadde nylig fylt 11 år og gledet seg veldig til å oppleve spøkelseshuset «Nightmare», hvor hun ikke har hatt adgang tidligere. Men skuffelsen var stor da vi så oppslaget: Spøkelseshuset var «stengt i hele dag grunnet teknisk utbedring». Vi så det samme oppslaget ved Skippertaket: «Stengt i hele dag».

  Jeg mottar informasjon på mail fra Tusenfryd og holdes løpende orientert om hva som skjer av begivenheter, tilbud og spesielle arrangementer. Det hadde bra om dere også gir informasjon til gjestene når dere stenger populære attraksjoner. Det bør stå på hjemmesidene til Tusenfryd slik at man kan sjekke på forhånd at yndlingsattraksjonene er i virksomhet når vi besøker parken. Vi har opplevd tidligere at Speedmonster var stengt hele dagen, og barna var veldig skuffet.
  Hilsen farmor

 2. tusenfrydas says:

  Nå nærmer vi oss sesongslutt. Denne sommeren har vært spesielt preget av svært varierende vær. Parken er åpen hver dag i høstferien (for de som bor bl.a. i Oslo, Akershus og Østfold) 1.–9. oktober – så dette blir siste mulighet til å parken i år. Har du for eksempel kjøp Dag 2-billett som enda ikke er brukt er det fortsatt noen muligheter igjen.

  Dessverre har vi hatt tekniske problemer med Skippertaket og Nightmare. Vi har hele tiden hatt et håp om å få de i drift, men det har vist seg at utfordringen med å få de riktige reservedelene på plass har vært større enn forventet. Vi beklager dette på det sterkeste og ser at informasjonen om dette kunne ha vært bedre. Skippertaket vil være stengt også resten av sesongen, mens Nightmare har vi et lite håp om å få åpnet igjen helt mot slutten av høstferien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: